Често Задавани Въпроси

Често Задавани Въпроси


Jobsme.BG е платформа за търсене и предлагане на работа в България. Jobsme.bg не е агенция за подбор на клиенти.

Да, всички компании преминават през стриктна процедура за валидиране на тяхната регистрация. Това е нужно за да се предотвратят злоупотреби с тяхното име от неоторизирани лица.

Jobsme.BG проверява всички обяви, преди те да бъдат публикувани. Не се допускат обяви с нецензурно, неморално или дискриминационно съдържание, или такива, които не се отнасят до предлагане на конкретна работна позиция.

В Jobsme.BG имате възможност да публикувате три вида платени обяви. / Пакет “Basic”, Пакет „ Standard” и Пакет „Super”, както и безплатни обяви. Обявите с по-висок тип се показват преди останалите обяви. Всички обяви в Jobsme.bg са с валидност 30 календарни дни, a обявите от тип Super са с валидност 35 дни.– Всяка обява се преглежда и проверява от наш служител преди публикуването й.– Всички обяви ще бъдат активни и публикуване до 24 часа след тяхното качване от страна на работодателя.

Обявите по които сте кандидатствали може да видите в “Моят Профил” > "Начало" > “История кандидатури”.

Ако статусът на Вашата кандидатура е изчакваща, това означава, че работодателят все още не я е разгледал. Работодателят има право да я "одобри", "отхвърли" или да не избере статус - в такъв случай, тя ще Ви излиза в статус "Очакващ одобрение". При отвърляне или одобрение на Вашата кандидатура, работодателят може да Ви изпрати причината за това, при желание.

Не, само тези работодатели имат достъп до Вашите контакти по които обяви сте кандидатствали.

Всички обяви в сайта могат да бъдат разглеждани и от нерегистрирани потребители. За публикуване на обява и кандидатстване по такава е необходима регистрация.

За да възстановите Вашата парола, трябва да натиснете “Вход” > ”Забравена парола” и да въведете Вашето потребителско име или имейл, където ще получите линк за възстановяване на Вашата парола.

За да публикувате обява в Jobsme.BG трябва да имате успешна регистрация като работодател. Всяка една регистрация като работодател се проверява. Публикувани обяви ще бъдат активни и видими за всички до 24 часа. Всички обяви се проверяват преди те да бъдат одобрени.

Обявите с по-висок тип се показват преди останалите обяви. Всички обяви в Jobsme.bg са с валидност 30 календарни дни, a обявите от тип Super са с валидност 35 дни.

Заплащането за публикуване на платена обява, пакет, платена статия и/или специален дизайн на обява може да бъде направен по три начина:
1)Банков превод;
2) Revolut
3) PayPal

Закупуването на пакет може да направите от "Начало" > " Плащания " и да изберете вид обява или пакет, който желаете да закупите.
Всички закупени обяви и пакети може да проследите в секция " Начало" > " Плащания" > " Вашите Текущи Пакети ".