Хорайзънс България: качество и опит в HR услугите

16/09/20 23:31 by Jobsme.bg

Хорайзънс България е разпознато име в HR обществото като водеща агенция за подбор на персонал и хедхънтинг в София, основана през 2003 г. с опит на българския пазар и Балканите. Компанията специализира в сложни решения в областта на откриването, подбора и привличането на персонал и мениджмънт кадри чрез различни методологии. Екипът нa компанията е изграден от професионалисти с богат консултантски HR  и бизнес опит.

През изминалите 16 години компанията се доказа и се утвърди на българския пазар на HR услуги. Хорайзънс предлага много и различни услуги с отлично качество като:

·       Onsite recruiter - специално и целево ангажиран експерт по подбора, който работи 100% само за Клиента на място в неговия офис или при Хорайзънс, използвайки топ класата и експертизата на консултантите на Хорайзънс.

·       Лизинг на персонал /  временна заетост - Хорайзънс България е лицензирана да осъществява услуги по временна работа и лизинг на персонал, съгласно последните промени в Кодекса на труда и притежава Лиценз за предприятие, осигуряващо временна работа.

·       Виртуален асистент по подбор – Чатбот. Това  е софтуерно решение, което имитира разговор с човек, общува с кандидатите/клиентите и отговаря на най-често задаваните въпроси чрез текст, видео, снимки, аудио, линкове и други елементи на комуникация, също така автоматизира други процеси посредством интеграция с външни приложения, програми и платформи.

·       Съветване при подбор – Хорайзънс предоставя този тип услуга не само, когато целият процес по подбор е извършен със съдействието на Хорайзънс, но и в случаи, когато клиентите имат нужда от допълнителна помощ при избора на правилния професионалист в други кампании на клиента.

·       Обучения – Хорайзънс предлага интересно решение за онлайн обучения в лицето на световен лидер в решенията за електронно обучение, онлайн обучение и управление на таланти в корпоративен мащаб, даващи възможност на бизнеса и организациите да доразвият и да добавят повече стойност към най-ценния си ресурси, своите служители.

·       Employer branding - Услугата Employer branding инкорпорира анализ, изработване и адаптиране на дигитална стратегия за повишаване имиджа на компанията като работодател. Съдържанието на услугата има две направления в зависимост от насочеността на всяка една кампания – Internal Branding и External Branding.

·       Шаблони за автобиографииХорайзънс предлага професионално изготвяне на автобиография, с индивидуален дизайн и текст. Платените образци за автобиография, можете да поръчате директно от тук, а консултанти на фирмата ще ви консултират безлпатно.

·       Аутплейсмънт – Хорайзънс предлага тази етична услуга, насочена към компании, които са решили да съкратят част от персонала с цел намаляване на оперативните разходи, както и към онези компании, които по някаква причина са решили да съкратят част от своя управленски и/ли експертен персонал.

·       Управление на кариератаФирмата предлага и възможности за професионално кариерно консултиране в рамките на широк географски регион или различна професионална функция.

·       Развитие - С помощта на съвременни, научно базирани модели, Хорайзънс осигурява надеждна и детайлна картина на силните страни и на областите, нуждаещи се от развитие.

·       Организационно консултиране -. На основата на информация за детайлна картина на силните и слабите страни на организацията, Хорайзънс препоръчва най-удачните за ситуацията подходи и действия за извършване на промяна.

·       Индивидуален потенциал - При вземане на мениджърски решения за развиване на ключови таланти или за анализ на индивидуалните зони за развитие на дадени служители, Хорайзънс предлага възможността те да бъдат оценени от независима страна.

·       HR Мениджър – Услугата представлява ефективно аутсорсване на функцията по HR, като замества нуждата от наемане на нов HR специалист или повишава качеството и ефективността на съществуващите вече HR дейности, използвайки топ класата и експертизата на националния екип от HR консултанти.

·       Европейски проекти - Екипът на Хорайзънс България ООД се специализира в разработването и управлението на проекти по Европейски структурни фондове.

·       Market entry services - портфолио от услуги за навлизане на пазара, което непрекъснато се подобрява и надгражда, за да намери най-добрите персонализирани решения, които да отговарят на корпоративните нужди на клиентите на Хорайзънс.

Хорайзънс има над 700 доволни клиенти в следните индустрии, които могат да потвърдят отличното качество на нейните HR услуги:

·       Банки, финанси и застраховане

·       Бързооборотни стоки

·       ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг

·       Транспорт, Логистика, Спедиция

·       Търговия на едро и дребно

·       Автомобилен бизнес

·       Строителство и управление на недвижими имоти

·       Енергетика и Ютилитис

·       Здравеопазване, фармация и биотехнологии

·       Медия, технологии и дигитален бизнес

·       Бизнес/Консултантски услуги

·       Производство и промишленост и други.

Основна цел на Хорайзънс България е да намери възможно най-добрите професионалисти според наличните ресурси за нашите клиенти – работодателите и по този начин да подобри техните бизнеси.

Приоритет на компанията е да продължава да предлага висококачествени услуги на своите клиенти, да проследява новите тенденции и технологии, както и да задава насоки на развитие в HR бранша.More articles

Оптимизмът в оценките за иновационните процеси в България – реален или изкуствено надут?
29/09/21 2:08 by Любомир Атанасов
С наближаването на края на годината от страна на някои солидни организации, сред които и влиятелната „Forbes България“, прозвучаха определения за 2020-та като „годината на иновациите“. Според това, трябва да признаем, доста оптимистично определение, „почти всички“ компании са преминали успешно ... ...

Сред топ 50 на най-бързо развиващите се ИТ компании в Централна и Източна Европа има три български
29/09/21 2:08 by Jobsme.bg
В класацията на най-бързо развиващите се технологични компании в Централна и Източна Европа българските компании "CourseDot", "Storpool" и "CloudCart" се класираха съответно на 13, 46 и 50 място за 2020 г.  Deloitte „Technology Fast 50” Престижната регионална класация на Deloitte за ... ...

Българска компания предоставя софтуерно решение за повишаване на лоялността на клиентите
29/09/21 2:08 by Jobsme.bg
Българските онлайн търговци са много щастливи да приемат нови решения и методи, които да им помогнат да създадат повече продажби. Основателят на софтуерната компания Cintelly Георги Сердаров, коментира това в "Подкаст актуализация на Bloomberg TV Bulgaria". Неговата компания поддържа софтуер, който ... ...


Advertisements