Top Skills Recruitment

(0 Отзиви)
Top Skills Recruitment
location Ул. Петър Парчевич 9, София
phone +359 896 712 304
ЕИК/Булстат: 204731136

Ние сме агенция за подбор на персонал, сътрудничим си с местни и международни компании в търсенето на топ професионалисти и съдействаме на търсещите работа да намерят подходящо работно място.

Нашият екип предлага индивидуални решения относно различните етапи в процеса на подбор чрез разнообразни услуги, ориентирани към качествено изпълнение на поетите ангажименти. Ние притежаваме познания за пазара, професионална отговорност и международна мобилност, които ни правят надежден сътрудник на нашите глобални партньори.

Посветени сме на това да помагаме на хората да постигнат мечтите си и да пожънат успех в професионален план.

Нашият екип
Екипът на TopSkills се състои от млади и мотивирани професионалисти с опит в набирането на многоезични таланти. Нашите специалисти са квалифицирани в проучването, интервюирането и предоставянето на високо качество на услуги. Разбираме нуждите на клиентите и кандидатите и помагаме на двете страни да намерят това, което търсят.

Ние сме гъвкави, прогресивни и винаги се стремим да постигаме най-ефикасните резултати.


Работа в Австрия- Камериерки

Публикувано на 15/06/22 10:29 От Top Skills Recruitment
location София
time Пълно работно време
Работа в Австрия- Камериери/киTop Skills Recruitment е международна агенция за подбор на персонал, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в посредничеството за намиране на работа в България и чужбина.Нашата мисия е да открием най-доброто в нашите кандидати, за да получат най-желаната от тях работа и ...

Конктакт Top Skills Recruitment
Моля, въведете вашето съобщение или въпрос отдолу

Име(*)

Вашият email адрес(*)

Телефон

Реклами